La ciutat de Girona acollirà des d'avui i fins al dissabte 18 de novembre vinent una trobada organitzada per l'Associació Internacional de Joves Advocats Les jornades es duran a terme a l'Hotel Carlemany i els principals temes dels quals es parlarà seran les noves formes de finançament i la propietat intel·lectual.

L'AIJA és una entitat que agrupa més de 4.000 membres distribuïts en 90 països diferents. Durant l'any s'organitzen prop d'una trentena d'esdeveniments amb l'objectiu de crear noves xarxes de contactes i portar a debat els problemes amb què es puguin haver trobat els lletrats de diferents països. Més de 200 lletrats -la majoria dels quals tenen entre 35 i 45 anys-participaran en les jornades.

És la primera vegada que un esdeveniment d'aquest tipus arriba a la demarcació, i ha despertat un gran interès entre els magistrats de la província. De fet, una de les activitats més destacades es durà a terme el divendres al vespre, i consistirà en què alguns advocats gironins acolliran magistrats d'altres països a casa seva per sopar amb la intenció de donar a conèixer la zona i crear noves sinergies.

Durant la jornada d'avui es faran diverses xerrades sobre diferents temes, com per exemple el marc legal dels micromecenatges, el Brexit, els pagaments a través del mòbil o la regulació de la propietat intel·lectual a les empreses cinematogràfiques. Demà i dissabte continuaran els actes.