Els Mossos d'Esquadra

Els agents de la comissaria de Girona els van detenir in fraganti quan fugien de l'edifici.

Els arrestats tenen entre 37 a 45 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Cerdanyola del Vallès, Barcelona i Sant Climent de Llobregat. Van quedar acusats de ser els presumptes autors de vuit robatoris Tots tres han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Els fets es remunten cap a quarts de deu del vespre del divendres 8 de desembre, en aquell moment, els Mossos van rebre l'avís d'una central d'alarmes per l'activació d'un dispositiu en un pis de la ciutat de Girona.

Portaven eines i guants a sobre

En arribar la patrulla, van localitzar a tres persones que fugien corrents del lloc dels fets. Els agents van aconseguir aturar-los i en l'escorcoll els hi van localitzar guants, lots i eines amagades entre la roba.

Els agents de la policia van fer una inspecció ocular del bloc de pisos i van constatar que els lladres havien forçat set domicilis però no havien aconseguit accedir a l'interior.

Un cotxe amb el botí

A pocs metres del bloc de pisos, els agents van localitzar un dels vehicles que duien els lladres. A l'interior del cotxe van localitzar diversos ordinadors, roba, diners en efectiu i diverses eines susceptibles de ser emprades per cometre fets il·lícits.

Entre els objectes recuperats es van trobar alguns objectes sostrets aquell mateix dia en un despatx d'un altre carrer de Girona.

Davant les evidències, els Mossos van detenir els tres homes com a presumptes autors de vuit delictes contra el patrimoni.

Per la seva banda, els agents van lliurar els objectes recuperats als seus legítims propietaris.

Els detinguts, amb diversos antecedents, van passar el dia 11 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat.