La campanya solidària d'aquest Nadal a l'Espai Gironès, l'Espai del Temps, ha recaptat fins ara 80.061 minuts de voluntariat, superant així la xifra de 75.530 minuts que es va aconseguir durant la primera edició, celebrada l'any passat. Els responsables del centre comercial s'han marcat enguany com a objectiu arribar als 100.0000 minuts de voluntariat, quantitat que confien assolir en els propers dies. La campanya va posar en marxa el seu comptador de minuts solidaris l'1 de desembre i es tancarà el 5 de gener.

Els responsables de l'Espai Gironès estan molt satisfets amb la resposta que han tingut fins ara les activitats que s'han dut a terme en el marc de la iniciativa i conviden a participar-hi durant els dies que queden de campanya, especialment a les activitats que es proposen des d'Apnae, la Fundació Catalunya La Pedrera de Figueres, la residència Nostra Llar, la Fundació Les Vetes de Salt i Terra Viva d'Olot.

D'altra banda, els dies 2 i 3 de gener, de cinc a vuit del vespre, a les instal·lacions del centre es podran embolicar jogunes i roba, mentre que el 4 de gener el carter reial anirà a l'institut Montilivi de Girona, al Casal dels Infants i a la Casita de Salt per recollir les cartes dels més menuts.