La Policia Local de Salt ha detingut un delinqüent multireicident per un Policia Local de Saltrobatori que es va produir quan una jove esperava l’autobús en una parada de bus a prop d’un centre comercial de la població.

El succés es va desencadenar el dia 4 de gener cap a les deu de la nit. Una jove de 25 anys, veïna de Girona, estava esperant l’autobús a tocar del centre comercial i va ser llavors, tal i com va explicar a la policia, que se li va apropar el noi, li va estirar la bossa de mà de forma violenta i va marxar cor­rents. A causa de la forta estrebada, la víctima va patir lesions lleus a l’esquena i va necessitar atenció mèdica.

Els agents de la Policia de Salt a partir dels fets van començar a investigar el robatori violent i va ser el diumenge 7 de gener que van arrestar el presumpte autor dels fets. Es tracta d’un jove de 23 anys, de nacionalitat marroquina, veí de la població. Es tracta d’un delinqüent conegut per la policial i que acumula molts antecedents policials.

La seva detenció va ser possible gràcies a la identificació que en va poder fer la víctima així com el visionat de càmeres de la zona.

Els agents de la Policia Local de Salt a més de la detenció han pogut recuperar part dels objectes sostrets.

El multireincident després de passar a disposició judicial va quedar en llibertat amb ­càrrecs.