Al Coro de Sarrià de Ter, el poble del nou president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, s'ha seguit amb expectació tranquil·la la votació que ha tingut lloc a l'hemiscicle de la Cambra. A Sarrià tothom coneix Torrent, l'alcalde, que ben aviat abandonarà la política municipal, àmbit en què s'ha forjat com a polític. Al Coro és on esmorzava sovint el nou president.

"És bon polític i bona persona", diu la Lluïsa, la responsable del bar que gestiona en forma de concessió l'empresa Ecosol, que treballa per la integració de persones vulnerables. De fet el Coro és un dels projectes emblema del Roger Torrent alcalde.

Acabada la primera votació, en què l'alcalde de Sarrià ha obtingut majoria simple (i això ha fet necessària una segona ronda), queden pocs clients a la sala d'aquest edifici històric, ubicat al centre històric. És dia de mercat i a fora hi ha un continu anar i venir de veïns. Mai abans Sarrià havia tingut un representant polític de tant alt rang.

Torrent serà la segona autoritat catalana els propers anys, sempre i quan al llarg de les properes setmanes els grups parlamentaris es posin d'acord per investir el nou president de la Generalitat. "I què passarà amb en Puigdemont?", pregunta un veí. És la pregunta del milió. S'aproximen dies políticament intensis.