Girona va celebrar ahir la setena edició de la Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal- A la prova hi van participar 312 persones, dividides en les que participaven en la marxa, que va començar a dos quarts de deu del matí, i les que corrien la cursa, que va tenir lloc a partir de les deu. A l'acte de lliurament de premis hi va assitir el vicealcalde i regidor de Seguretat, Eduard Berloso, i l'inspector en cap de la Policia Municipal, Joan Jou.

El punt de sortida i arribada va ser, un cop més, el parc de les Ribes del Ter. Els corredors van recórrer la Devesa i la llera del riu al llarg de 5,3 quilòmetres -en el cas de la marxa- i 7,7 quilòmetres -en el cas de la cursa-, respectivament. També hi va haver 27 corredors acompanyats de les seves mascotes. A través d'aquesta cursa, es van recollir 952,56 euros -rècord històric- que es destinaran íntegrament a Càritas