La CUP ha presentat diverses propostes de cara al nou conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el CUPAjuntamentGirona FC Els cupaires recorden que l'actual acord es va signar el 2013, quan el club encara no havia accedit a primera divisió, per això defensen que cal actualitzar-lo i replantejar-ne alguns aspectes per respondre a les necssitats i reptes de la ciutat i el club durant els propers anys.

Per una banda, la CUP i d'implicar-se en la promoció de l'esport als barris de la ciutat i als municipis del voltant. L'elaboració d'un codi ètic sobre la publicitat que s'insereix a l'estadi, vetllar per l'ús del català a les instal·lacions i en les activitats o garantir que la gestió de l'estadi es faci sota criteris ètics i de proximitat són altres mesures que la formació considera que s'haurien d'incloure en el redactat.

Pel que fa al manteniment i costos de gestió de l'estadi, la CUP defensa que sigui el club qui assumeixi, com a principal usuari, les despeses relacionades amb les escombraries, electricitat, lavabos exteriors i altres costos que actualment assisteix el consistori.

Pel que fa a l'aportació econòmica que realitza el consistori, la formació defensa que els 165.000 euros anuals que el consistori aporta al club, en forma de subvenció i despeses de manteniment, siguin assumits pel club.