El grups municipals d'ERC-MES i la CUP- Crida per Girona s'han pronunciat sobre la rehabilitació de l'antic cinema Modern. D'una banda, la portaveu republicana, Maria Mercè Roca, ha declarat que «celebrem que per fi es desencalli un projecte per a l'edifici, que pot donar fruits en benefici del sector cultural a Girona». Tanmateix, la portaveu ha expressat «dubtes en relació amb els usos i incògnites com el finançament, la forma de gestió o el calendari de les obres». La cap de l'oposició ha criticat que «manca planificació i estratègia en la política cultural de CiU».

La CUP ha celebrat que es comenci a desencallar la reforma de l'edifici, ha demanat més diàleg amb els grups municipals i el teixit cultural per consensuar un projecte definitiu, i també ha mostrat la seva preocupació per la manca de finançament de la segona fase de la rehabilitació.

Querella pel parc Central

Els cupaires ha qualificat d'«operació de maquillatge» l'anunci de l'obertura del parc Central i han denunciat que Adif té pendent d'obrir algunes zones de parc i la realització de diverses actuacions. Querella a ADIF

D'altra banda, la CUP ha tornat a reclamar al govern municipal que presenti sense més demora la querella contra Adif per recuperar els recursos municipals invertits en les obres i que s'assumeixin responsabilitats penals pels incompliments i la mala gestió del projecte. La formació considera que els perjudicis envers el veïnat de Sant Narcís i el conjunt de la ciutat «no poden quedar impunes».