Una de les peces que està a l'Oficina d'Objectes perduts de Girona és una col·lecció de dibuixos fets a mà. Els responsables de l'estació de tren de la Renfe la van trobar i la van portar a la policia. La policia ha difòs per les xarxes socials algun dels dibuixos, molt treballats, per per si l'autor ho veu i s'interessa per recuperar-ho.

L'Oficina d'objectes perduts de la policia municipal de Girona ofereix un enorme ventall d'aparells, estris, peces de roba i altres coses que s'acumulen a l'espera que el seu propietari passi a recollir-les. Hi ha, sobretot, documentació com ara DNIs, permisos de conduir, targetes sanitàries, targetes bancàries, assegurances de vehicles, un permís de residència caducat el 28 de març del 2003 o un acreditament de sol·licitant de protecció internacional caducat el 6 d'agost del 2017. En total, l'apartat de documentació acull almenys 164 objectes. També hi ha 44 telèfons mòbils de múltitud de marques, 46 peces de roba, 31 carteres31 ulleres17 moneders i27 joies.

A la pàgina web de l'Ajuntament de Girona hi ha un cercador d'objectes perduts. Allà es poden buscar i, per recuperar-los, cal omplir un formulari i, possiblement, es demanarà algun tipus de comprovant de propietat del que es vol recobrar, com ara factures, fotografies o rebuts.