Girona, Temps de Flors torna un any més a la capital comarcal. Són ja més de sis dècades que aquest esdeveniment es posiciona com el reclam turístic per excel·lència de la ciutat. I any rere any aconsegueix seguir creixent. Per això és considerat un dels més singulars i atractius de la ciutat.

Durant 9 dies es podran veure 203 projectes florals en un itinerari configurat per monuments, patis privats, jardins històrics i racons emblemàtics de la ciutat. Els projectes florals els han dividit en tres categories de participació i un Pla V. 132 projectes seran exposicions florals en patis, monuments i jardins. Hi haurà 50 exposicions florals urbanes i 11 establiments amb decoració floral. El Plan V estarà format per 10 intervencions artístiques.

Tots fem Temps de Flors

L'exposició d'aquest any ha rebut 220 sol·licituds de participació de persones aficionades, floristes, escoles i artistes de tots els camps. A més a més de molts professionals que s'organitzen a través de quatre associacions: Amics de les Flors, Amics de la Girona Antiga, Amics dels Jardins Històrics i Paratges Naturals d'Interès Singular i Associació Floral de Girona.

Pel que fa a les empreses proveïdores, són més de 100 les que s'encarregaran d'aportar el material necessari per a la construcció dels muntatges florals.

Temps de flors comptarà aquest any amb 36 entitats patrocinadores, les quals busquen ajudar a finançar l'esdeveniment.

L'enllestiment dels projectes dissenyats es duu a terme una setmana abans de la inauguració del Temps de Flors. On preparen els diferents elements dels projectes finals i es comencen a planificar les tasques de muntatge en els espais escollits. Tot això serà possible gràcies a l'ajuda de més de 1.100 voluntaris i més de 80 persones d'equips de les brigades municipals de jardineria, de transport, de fusteria, de pintura, d'enllumenat, de tallers i d'obres i de suport tècnic a l'organització.

Temps de Flors; Més de 250.000 visitants previstos

Durant els 9 dies de Temps de Flors, s'espera que més de 250.000 visitants passin per la ciutat, per contemplar les espectaculars exposicions florals que dotaran Girona d'un ambient primaverenc i viu. El fet que hi pugui haver una afluència tan gran de visitants fa que per aquest esdeveniment Girona se centri amb els seus punts d'informació.

Més de 100 persones donaran servei d'hostes i hostesses, informació i seguretat en l'itinerari floral. I més de 80 activitats paral·leles seran les encarregades de formar aquests 40 punts d'informació, destinats a facilitar l'experiència dels visitants.

Com cada any Girona, Temps de Flors serà un esdeveniment que no passarà desapercebut i que convertirà la capital de comarca en l'epicentre de gran part del turisme.