Fira | Productes artesans Pont de Pedra

Tot el dia

Diversos artesans i artesanes mostren l'art del seu ofici i els seus productes. Ceràmiques, joies, manualitats, brodats i figures tallades en fusta són uns bons exemples del que hi podreu trobar.

Concert | Grup Vell Galligants

Museu d'Història dels Jueus - 18 h

El Grup Vell Galligants va néixer l’any 2011 en el si dels Manaies de Sant Daniel.

Un grup d’amics, cantaires de diferents corals i amants de les havaneres van prendre la decisió de formar un grup per a cantar-les en festes populars, centres cívics, centres de gent gran i activitats de caràcter solidari, seguint l’esperit dels Manaies de Sant Daniel. Una mostra del seu repertori d’havaneres, valsets, cançó de taverna, cançó popular i alguns temes inèdits, es recullen al seu disc “Traginers de cançons", editat a la tardor de l’any 2016.

Concert | Cor de Porcs

Plaça de la Independència - 19 h

Aquest projecte és el resultat de la unió d’una vintena de joves sota la direcció de la soprano Mònica Orpí que l’any 2015 es troben per crear un grup vocal diferent i actual. Un cor que s’atreveix amb tot allò que els agrada, i que enguany es presenten amb un nou repertori que no deixarà a ningú indiferent. Una producció del Centre Cívic de Porqueres, un projecte de desenvolupament cultural comunitari que vol apropar les expressions culturals a la ciutadania.

Concert | Càntut, cançons de tradició oral

Pati de la Diputació de Girona - 19 h

La banda de folk banyolina Germà Negre explicarà el projecte "Càntut, cançons de tradició oral", i presentarà algunes de les cançons del nou disc, Molt de porc i poca salsitxa (Halley Records, 2018), que precisament neix d’una dita popular utilitzada a les comarques gironines. Una clara crítica a les desigualtats econòmiques, el mal repartiment i la corrupció, però també una autocrítica davant l’immobilisme de la societat.

Acte Popular | Presentació del muntatge de Temps de Flors a Can Ninetes

Centre Cívic Santa Eugènia - 19 h

Presentació del muntatge col·lectiu de Temps de Flors al Hall de Can Ninetes. Exhibicions artísitiques i literàries.

Pintura i disseny amb Henna. Tastets de delicades florals i begudes aromàtiques. Visita noctura guiada als patis de Girona Temps de Flors.

Concert | The Double Shame & Veiculo Longo

Espai Marfà - 19:30 h

L’Espai Marfà obre les portes a les noves bandes per fer presentacions en públic i adquirir experiència i rodatge a l’escenari, i també als grups més consolidats com a escenari de proves o per a la presentació de nous projectes.

Teatre | Vamos a ponernos serias

Sala La Planeta 8€ - 21 h

'Vamos a ponernos serias' és el resultat de la cerca dels límits de vuit joves immerses en un món contradictori, tètric i curiosament irònic al que no saben ben bé com adaptar-se. Mentalitats engabiades que cerquen llibertat i complexitat amb l'únic objectiu de comprendre's elles mateixes. Qui sóc? D'on vinc? I, sobretot, fins on puc arribar? Un espai on la norma i la prohibició desapareixen per poder obrir les ales de la imaginació, l'expressió i la passió.

Concert | Néstor Basurto & Tanghoyde

Sunset Jazz Club 7€ - 22 h

Nascut el 1967 a Lanús, província de Buenos Aires, Néstor Basurto és cantor, guitarrista, arreglador, autor i compositor, arrelat principalment en el territori del tango i del folklore. Va alternar en diferents formacions artístiques, i ara es presenta per primera vegada al Sunset amb el duet Tanghoyde, per brindar-nos una nit que promet ser emotiva.