Girona ha participat com a destinació de turisme de negocis a la fira IMEX de Frankfurt. La ciutat i el Palau de Congressos han tingut l'oportunitat de promocionar-se en un dels esdeveniments de referència a Europa pel que fa a congressos i a turisme de reunions.

IMEX, que ha tingut lloc enguany lloc del 15 al 17 de maig, és una de les fires europees més importants en l'àmbit dels congressos, convencions, reunions i esdeveniments d'incentius i hi participen més 3.500 empreses de 150 països diferents. Durant els 3 dies de la fira es concerten més de 65.000 reunions entre els 4.000 compradors (hosted buyers) i els proveïdors o expositors que representen les diferents destinacions internacionals, entre els quals hi ha Girona i el Palau de Congressos.

Des de l'any 2013, tots els serveis que ofereix la ciutat de Girona als organitzadors professionals de congressos i a les agències d'esdeveniments es presenten a Frankfurt en un mostrador de l'estand de l'Agència Catalana de Turisme sota el nom comercial de Catalunya Convention Bureau.