La Policia Municipal de Girona ha detingut dos lladres de botigues. Es tracta d´un home i una dona que es disfressaven per dissimular amb perruca i ulleres de sol i així evitar ser identificats. La policia els va trobar el material furtat, majoritàriament roba, valorada en prop de 6.000 euros

Els detinguts són Cristian S.S., de 22 anys, i María del Carmen S.E., de 51, ambdós veïns de Barcelona. Van quedar arrestats com a presumptes autors de cinc furts a la ciutat de Girona.

La detenció és d´aquest dilluns, quan en el marc del dispositiu de furts a les zones comercials, agents de la Secció d´Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona van veure una dona que es corresponia amb la descripció de la presumpta autora de diversos furts denunciats a la zona de l´Eixample.

En el moment de ser detectada, la sospitosa portava una bossa de grans dimensions molt plena.

A continuació, els agents van iniciar discretament el seguiment fins que ella es va aturar al costat d´un vehicle en actitud d´espera. Poc després, va arribar un noi amb dues bosses de plàstic plenes de roba i, entre els dos, van descar­regar el contingut de les bosses a la part posterior del vehicle per, tot seguit, marxar del lloc.

Va ser en aquest moment quan els policies van mostrar-se com a agents de la Policia Municipal de Girona, van identificar les dues persones i els van demanar que mostressin el contingut d´una bossa que portaven. A l´interior de la bossa els agents van descobrir una perruca i unes ulleres de sol.

Amb penjador i alarmes

Posteriorment, els policies van escorcollar el vehicle i van trobar diverses bosses de plàstic plenes de roba etiquetada. Es dona el cas que alguna de les peces també portaven encara el dispositiu d´alarma i els penjadors posats.

Una vegada valorada, la Policia Municipal va constatar que la quantia econòmica de la roba recuperada ascendia a 5.717,01 euros. Per aquest motiu, els agents de la Secció d´Investigació de la Policia Municipal de Girona van detenir la parella com a presumptes autors de cinc furts.