Un tribunal popular jutja, a partir d'avui, els dos acusats de propinar una pallissa mortal a un jove a l'exterior de la discoteca Caribbean de Girona la matinada del 31 de gener del 2016. La fiscalia demana 21 anys de presó per a cadascun dels acusats per assassinat. L'origen de l'agressió va ser una disputa que va començar a l'interior de la discoteca quan la víctima va reclamar a un amic dels acusats que li tornés uns diners que li devien. A les cinc de la matinada, la disputa es va traslladar a fora el local i «es va transformar en baralla», segons el fiscal.

L'acusació relata que la víctima va fer un tall a la cara a un dels processats i va començar a fugir en direcció a Salt però l'altre acusat el va atrapar. Llavors, entre els dos, el van acorralar contra un mur i el van apallissar provocant-li un traumatisme cranioencefàlic. La víctima va morir tres dies després a l'hospital. La defensa de Mohamed B. demana l'absolució i la de Taoufik El Y. 2 anys de presó.

Segons el guió, al matí faran la tria dels membres del jurat i a la tarda començarà el judici Està previst que els acusats declarin últims, el 28 de maig, i que entreguin l'objecte del veredicte el dia 30. Aleshores, el jurat es retirarà a deliberar.

No és el primer cop que un crim a l'exterior de la discoteca Caribbean arriba a judici a l'Audiència. El juliol del 2014 van condemnar a 3 anys i 6 mesos de presó l'acusat de matar un home d'un cop de puny el 24 de febrer del 2012.