L'associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial organitza aquest dissabte la primera botiga al carrer de la nova temporada. Les parades es concentraran als carrers de la zona de l'Eixample, Migdia i Sant Antoni Maria Claret. La proposta dels comerciants comptarà enguany amb una zona de joc infantil al tram de Pare Claret i amb la participació dels pallassos hospitalaris Xaropclown, que actuaran als carrers i rifaran entre els vianants una actuació. La recaptació contribuirà a mantenir el projecte sense ànim de lucre de l'entitat.

La botiga al carrer, una de les actuacions de dinamització comercial més antigues del sector i una de les més esperades pel comerç local, tindrà novament una participació majoritària dels establiments de la zona. La gerent de l'agrupació, Mònica Bartrina, subratlla la bona oferta de les parades. "Si el bon temps acompanya, serà un bon dia de vendes", assegura Bartrina. "La temporada just arrenca ara i els clients podran trobar gairebé de tot a bons preus", afegeix.

La Botiga al Carrer del centre ciutat, el 2 de juny

La celebració de la Botiga al Carrer obre tradicionalment la temporada de la primavera comercial a Girona, amb aquesta primera sortida. El dissabte 2 de juny, pren el relleu la zona comercial del centre de la ciutat, que inclou els carrers Santa Clara, Hortes, Argenteria, Avinguda Sant Francesc i carrer Nou, plaça Catalunya i rambla de la Llibertat.