Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta nit passada el jove de 26 anys que està investigat per tallar les vies del TAV durant la vaga del 8-N. Els agents l'han portat als jutjats perquè declari a primera hora d'aquest matí

El noi estava en ordre de crida i cerca per part del jutjat d'instrucció número 4 de Girona acusat d'un delicte de desordres i coaccions.

El jove el primer cop que va ser cridat a declarar va decidir no presentar-se a declarar i així també una segona vegada.

Això va generar que que la jutge emetés una ordre de detenció que aquesta nit passada, pels volts de les 11 ha tingut el seu efecte. Emanuel Donoso ha estat detingut cap a les onze de la nit a la plaça Marquès de Camps.

Els CDR que donen suport al jove han engegat una campanya des del moment de l'arrest i s'han concentrat una trentena de persones davant la comissaria de Vista Alegre dels Mossos d'Esquadra.

Pels volts de les nou del matí, una filera d'agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra ha empentat la concentració que s'havia format davant la comissaria.

Posteriorment, la concentració s'ha dirigit cap als jutjats travessant els carrers del centre de la ciutat.