L´Ajuntament de Sarrià ha presentat un recurs contenciós-administratiu contra el pas de la N-II per l´autopista en el seu terme municipal. El tinent d´alcalde, Roger Casero (PSC), ha explicat que d´aquesta manera queda evident el rebuig dels sarrianencs contra l´ampliació de l´autopista amb quatre carrils per banda.

Un cop reprentat aquest recurs, el Ministeri de Foment haurà d´enviar sencer tot l´expedient informatiu a l´Ajuntament de Sarrià de Ter. Un cop arribi aquesta documentació (es calcula que no serà abans d´un mes) els representats municipals i els tècnics de l´Ajuntament tindrà vint dies per estudiar-la i presentar noves al·legacions. «Era l´última possibilitat de tornar a dir que no».

En cas que l´Ajuntament hagués desistit d´aquesta via, ja només hauria pogut influir en l´estudi del projecte executiu, sobre un traçat prefixat, que precisament no és el no agrada al consistori sarrianenc.

Mentrestant, CiU s´atribueix el mèrit d´aquest recurs. En un comunicat, explica que vista la passivitat expressada per l´equip de govern socialista, CiU havia decidit oferir el serveis jurídics gratuïts a la Plataforma Salvem Sarrià i a tots els veïns interessats, per poder acudir a l´Audiència Nacional. Assegura que ara el govern municipal del PSC vista «la pressió efectuada» per CiU, segons els hauria manifestat el portaveu a la Plataforma Salvem Sarrià, hauria decidit presentar el recurs.