Santa Cristina d'Aro

El Punt d'Igualtat de Santa Cristina impulsa una escoleta per a avis i àvies

El Punt d'Igualtat de Santa Cristina d'Aro impulsa un nou projecte pioner a les comarques gironines, una escoleta d'avis i àvies. El nou projecte es concreta en un taller de set sessions que es farà des del dilluns 15 de gener fins al 26 de febrer, de les deu del matí fins al migdia al Punt

Mig segle de pregària a Solius

Quatre monjos de Poblet van fundar a Santa Cristina d'Aro, el 21 de gener del 1967, el monestir de Santa Maria de Solius, una comunitat cistercenca que avui té nou membres; seguint la regla de Sant Benet, «ora et labora», celebren els 50 anys amb la humilitat i la discreció que els caracteritzen. Avui hi ha una missa presidida per fra Mauro-Giuseppe Lepori, abat general de l'Orde Cistercenc per commemorar l'efemèride.

Igualtat a l'Ajuntament de Santa Cristina

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro va presentar públicament aquest dilluns, coincidint amb els actes de celebració del Dia Internacional contra la violència masclista, el Pla d'Igualtat intern que ha estat

Més Notícies de Santa Cristina d'Aro

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi

Enllaços recomanats: Premis cinema