La Vall d'en Bas

Un «workshop» estudiarà els camins de la Vall d'en Bas

Una trentena d'estudiants de diferents universitats europees van romandre els dies 29,30 i de maig a l'alberg de la Vall d'en Bas en l'àmbit d'un taller d'estudis supeditat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Expliquen el desplegament de la fibra òptica

Una vintena d'empresaris de la Vall d'en Bas -fa pocs dies- van assistir a una reunió destinada a informar sobre el desplegament de la fibrà òptica al municipi. La reunió va ser convocada per l'Ajuntament i va tenir lloc a l'auditori de Can Trona. L'Ajuntament ha destinat 17.000 ? del pressupost al

Recapten 6.300 € contra el càncer a la Vall d'en Bas

El grup de Patchworck de la Vall d'en Bas ha recollit 6.300 ? en benefici de l'Associació de Nens amb Càncer (l'AFANOC). Han aconseguit els diners amb el sorteig d'una vànova. Es tracta d'una vànova per a llit de matrimoni fetà a mà entre les 80 persones que formen part del grup de patchwork. Quan

Més Notícies de La Vall d'en Bas

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi

Enllaços recomanats: Premis cinema