Porqueres

Èxit de la trobada solidària d'escoletes de futbol sala a Quart

Aquest diumenge passat, al pavelló municipal de Quart, es va celebrar una trobada solidària d'escoletes de futbol sala.Va comptar amb la participació dels segü ents equips: FS Quart, EFS Sant Julià de Ramis, Futsal Tordera, CFS Lloret, Banyoles, Porqueres i Racing Pineda.

Podis destacats per al Porqueres

El Gimnàstica Artística Porqueres va tenir un gran cap de setmana amb podis en la lliga intercomarcal de gimnàstica artística celebrada a Porqueres i el bronze per equips a la segona fase de la Copa Catalana de

L'escola L'Entorn de Porqueres fa màgia

La màgia va omplir l'escola L'Entorn, de Porqueres, dintre de les Jornades Abracadabra, que van descobrir aquesta disciplina a l'alumnat del centre. Durant tres dies, es van realitzar sessions i tallers de diferents tipus relacionats amb la màgia i les activitats es van tancar amb un espectacle

Més Notícies de Porqueres

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi

Enllaços recomanats: Premis cinema