Quart

Marxa a Quart en benefici de l'Oncolliga, diumenge vinent

L'Oncolliga Quart i l'Associació de Dones de Quart organitzen aquest diumenge la primera marxa Petjades de Fang. Els participants poden optar per fer la marxa de 5 km, que surt a les 10, o la de 10 km, que surt a les 9 del matí. El donatiu són 8 euros, que inclouen la inscripció, una

Èxit de la trobada solidària d'escoletes de futbol sala a Quart

Aquest diumenge passat, al pavelló municipal de Quart, es va celebrar una trobada solidària d'escoletes de futbol sala.Va comptar amb la participació dels segü ents equips: FS Quart, EFS Sant Julià de Ramis, Futsal Tordera, CFS Lloret, Banyoles, Porqueres i Racing Pineda.

Repte complert (i amb escreix)

Un noi de Quart que ha superat un càncer culmina 1.200 km en bicicleta fins a Extremadura i recapta 1.300 euros per a l'Oncolliga

Més Notícies de Quart

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi

Enllaços recomanats: Premis cinema