Els lectors del DiarideGirona.cat ja han fet arribar més de 200 fotografies al concurs de mascotes que el diari ha engegat amb Mircat, centre de nutrició animal. D'entre totes les imatges que han arribat, es triarà la mascota més simpàtica de la província de Girona. Per això, us convidem a enviar les fotos en aquests últims dies que falten. Gossos, gats, ocells, tortugues, granotes, serps... tots hi són benvinguts. Teniu temps fins el 10 de juliol, moment a partir del qual obrirem les votacions a la resta d'internautes.

Els tres guanyadors se sabran el 16 de juliol i s'enduran cadascú un xec de regal a bescanviar per productes i/o serveis a Mircat. El primer premi rebrà un xec per valor de 120 euros; el segon, un xec per valor de 80 euros; i el tercer, un xec per valor de 50 euros, amb l'IVA inclòs en tots els casos. Per a la resta de participants també hi haurà premi. Si es presenten a Mircat, rebran un obsequi.

Del 10 al 16 de juliol obrim les votacions per elegir la més simpàtica. Participa! Tens premi segur. Llegeix aquí les normes de funcionament del concurs i els premis.