Els lectors del DiarideGirona.cat, amb els seus vots, han convertit l'Ankor i el Raiko en els guanyadors del primer concurs de mascotes, convocat amb el patrocini de Mircat, centre de nutrició animal. L'Ankoir i el Raiko són un gos dalmata i un simpàtic gat que comparteixen pis i que els agrada fer una becaina al seu llit. La foto la va enviar al concurs Carles Puig Niubó, de Girona, el qual rebrà un xec per valor de 120 euros (IVA inclòs), per bescanviar en productes i/o serveis a Mircat. El segon premi, de 80 euros, ha estat per a la foto La revetlla de Sant Joan, de Maria del Mar Martínez (Blanes), i el tercer, de 50 euros, per la foto Família Trap, de Cristina Puig (Sarrià de Ter).

En total, el concurs de mascotes de Diaridegirona.cat i Mircat ha rebut 279 fotografies i tots els seus autors tenen premi! Si es presenten a Mircat amb una còpia de la fotografia enviada al certamen rebran un obsequi.

Els guanyadors podeu passar per les oficines de Diari de Girona a recollir els xecs regal. És imprescindible portar el DNI