Diari de Girona convida als lectors a participar al concurs de fotos de mascotes 2015, que convoca de la mà de Mircat i Terranova CNC 51. Hi poden participar tots els lectors de més de 16 anys que ens facin arribar la foto o fotos -amb un màxim de tres- dels seus animals de companyia entre el 27 de febrer i el 31 de març.

Volem conèixer les mascotes més maques i divertides de Girona i fer que les conegui tothom. Si creus que el teu millor amic pot ser un d'aquests, només ens has de fer arribar la foto més maca o esbojarrada. Ho pots fer a través de correu info@ddgmedia.cat. També ens la pots enviar a través de Facebook i Twitter (@diaridegirona). Ah, i només per participar, ja tens premi segur!

Cada foto ha d'anar acompanyada del teu nom i cognoms, el nom de la mascota, la teva localitat i un telèfon de contacte per si ets el premiat.

La foto guanyadora serà escollida per un jurat designat per Diari de Girona i format per un mínim de tres persones. Ens posarem en contacte amb el vencedor a partir del dia 1 d'abril a través del correu electrònic i per telèfon. Només s'acceptaran fotos originals i es descartaran les que no es considerin aptes per a la seva publicació.

PREMIS:

-Per a tots els participants: val del 5 % de descompte per compres a Terranova CNC 51 (un per participant).

-Per al guanyador: xec de 30 euros per vescambiar per pinso a Mircat.

PATROCINADORS:

Mircat. Empresa amb més de 20 anys d´experiència en el mercat sobre nutrició animal i cuidar les mascotes.

Direcció: c/Pla de Salt, 20, Salt

Telèfon: 972 439 111

http://www.mircat.es

Terranova CNC 51. Són la franquícia número 1 en nutrició canina i felina.

Direcció: c/De La Rutlla, 20, Girona.

Telèfon: 872 98 22 70

https://www.facebook.com/terranovacnc51