Bleu i Colby són dos preciosos Golden Retriever d'allò més eixelebrats a l'hora de menjar. I sempre ha estat així. Des que eren uns cadells d'11 setmanes fins que es van convertir en adults, els dos gossos es donen una bona carrera per la cuina tots els dies fins que obtenen l'anhelat menjar.

El seu propietari, Chris Cardinal, va tenir la genial idea de capturar aquest divertit moment en vídeo. Per això va col·locar una càmera en una de les rajoles del terra prop dels bols de menjar i va estar filmant els cadells fent el mateix durant 9 mesos fins que es van fer adults.

Bleu és el que derrapa per les cantonades amb més freqüència i Colby el que manté la calma per l'interior de la corba, dominant els seus impulsos. Encara que en una ocasió semblen creuar-se a l'altre bàndol.

Els dos simpàtics cans, que s'han fet virals a YouTube amb gairebé 3 milions de reproduccions en 2 dies, ja eren prou coneguts a Instagram abans.

A la xarxa social de fotografies, el seu perfil conegut com 'La Patrulla Del Formatge' podem trobar desenes de tendres fotografies dels dos gossets fent de les seves cadascun amb la seva particular personalitat.