El petit Dilan i el cadell Farley van néixer a Chicago el mateix dia i, des que la família de Dilan va decidir portar-lo a casa fa cinc mesos, la parella s'ha tornat completament inseparable, dormint, jugant i anant junts a tot arreu.

Es podria dir d'ells que són els millors amics que poden tenir, ja que en ser dues criatures descobrint un món ple d'experiències i sensacions en mútua companyia tot es fa molt més suportable.

"Estic bastant segura que Dilan pensa que tots dos són de la mateixa espècie, ja que es mouen al mateix nivell i junts estan passant per l'etapa de ficar-se a la boca tot el que es troben", diu Ivens a Daily Mail.

A més, Dilan i Farley van néixer el mateix dia del mateix any; un fet gens casual doncs Ivette, després de molt buscar a Internet a la mascota que millor pogués encaixar amb ells, es va topar amb Farley i al coincidir la seva data de naixement amb la del seu fill, va pensar que el destí estava clar.

"Farley juga amb ell amb molta paciència i tracta de no roncar quan els dos estan fent la migdiada. És, sincerament, la connexió més amorosa, pura, incondicional, insubstituïble i inseparable que he vist".