Aquesta nova versió Sport Match agafa el relleu de la versió Sport+ i ho fa oferint un vehicle encara més atractiu i equipat.

Amb 35 anys a l´esquena, el Ford Fiesta es manté més jove que mai. El model, que ja es mereix l´etiqueta de «clàssic» per la seva llarga trajectòria a les nostres carreteres, es presenta ara en una nova versió que es mostra com una clara hereva de la tradició de la marca al mundial de ral·lis. Es tracta de l´Sport Match, un vehicle que reuneix tot l´esperit i la tradició esportiva de la firma americana en un concentrat d´imatge i tècnica.

I és que, i amb una impecable carta de presentació en l´apartat estètic, el nou Fiesta Sport Match també compta amb un xassís esportiu molt dinàmic i diversos elements especials que donen a aquest compacte tres portes un caràcter encara més personal i esportiu, que el fan destacar per qualsevol carretera o localitat per on circuli.

Benzina i dièsel

Aquest nou element del catàleg, Fiesta surt a la venda amb dues motoritzacions diferents. D´una banda està disponible amb el motor més potent de l´actual gamma, un 1.6 de benzina que rendeix 134 CV. Una unitat pertanyent a la sèrie Duratec Tu-VCT que ofereix la seva potència màxima a 6.700 rpm i produeix un parell de 160 Nm a 4.250, combinat amb una relació de transmissió curta i un sistema d´escapament redissenyat que aporta al Fiesta Sport Match una acceleració de 0 a100 km/h en 8,7 segons i una velocitat punta de 195 km/h. Una alternativa d´altes prestacions que es complementa amb l´econòmic propulsor TDCi de 95 CV. En aquesta cas destaquen com a virtuts principals uns reduïts valors d´emissions (107 g de CO2) i de consum de combustible (4.1 litres als 100 km).

Imatge Sport Match

Després del llançament de l´última versió especial del Ford Fiesta, l´Sport +, l´Sport Match aporta encara més millores al seu interior i el seu exterior. Un kit complet que inclou estreps laterals i faldons a la part davantera i posterior que emfasitzen el seu disseny Kinetic. El nou model només estarà disponible en una carrosseria de tres portes que en subratlla l´esperit esportiu. La xapa exterior també té limitades les opcions de color, ja que només s´ofereix en to blanc o negre.

Les llantes d´aliatge Panther Black completen les millores exteriors del Ford Fiesta Sport Match, amb unes de 17 polzades per a la versió de benzina i de 16 polzades per als equipats amb motor TDCi. Entre l´equipament de seguretat cal comptar amb l´IVD, que inclou ESP i control de tracció. Pel que fa als preus, el model de benzina està disponible per 18.600 euros, mentre que el dièsel costa 18.100 euros.

Esportivitat al gust

Igual que en la seva imatge exterior, el Fiesta Sport Match aconsegueix transmetre un ambient esportiu a dins de l´habitacle. Per això, a l´interior ofereix un atractiu contrast de negre i platejat amb una destacable qualitat de materials i acabats. Els seients esportius de cuir de color Ebony Black, amb repunts platejats, suposen una base còmoda des de la qual gaudir de la conducció i apreciar el volant del mateix material, amb radis de color negre brillant. També hi destaquen detalls com l´aire condicionat amb control automàtic de temperatura, el fre de mà i pom del canvi de marxes de cuir, els pedals metàl·lics, els comandaments de control de color negre brillant, les estores personalitzades i els marcs de les portes platejats. Un equip d´àudio Sony amb presa USB compon l´equipament bàsic de so.