El mercat dels petits automòbils urbans, el Twingo sempre ha tingut un paper protagonista. El petit Renault va revolucionar aquest segment l´any 1993, quan va aparèixer fent tota una ostentació de disseny i originalitat. El Twingo va ser pioner en el seu moment a oferir als clients un concepte de cotxe divertit i innovador que ha captivat diferents generacions de clients. Una prova en són les 100.000 unitats comercialitzades a Espanya des del seu llançament, ara fa gairebé 20 anys.

En aquesta nova generació, el Twingo no vol quedar enrere i incorpora un disseny innovador que dóna molta presència al logotip de Renault, alhora que estilitza la resta del vehicle. El frontal s´inspira específicament en la renovació d´estil de la marca, amb el rombe engrandit i en una posició ara més vertical.

Oferta clara i senzilla

La gamma es podrà comprar al nostre país des d´aquest mes de gener a partir de 9.750 euros. El catàleg no es complica i només ofereix

un sol nivell d´equipament (Emotion) i dues motoritzacions (1.2 75 cv gasolina i 1.5 dci 85 cv dièsel), amb la possibilitat de personalitzar

el vehicle fins a nivells extraordinaris. I és que és possible combinar llantes d´aliatge, embellidors, strippings laterals i de sostre, colors de retrovisors o alerons del darrere, fins a un total de més de 500.000 possibilitats diferents. En la mateixa línia destaca la incorporació de dos nous colors càlids i originals: el fúcsia i el blau, que completen una paleta àmplia de 9 lluminoses tonalitats. D´altra banda, i a petició dels clients, torna el sostre solar elèctric de tela, com a complement del sostre de vidre panoràmic.

Twingo a la carta

Renault proposa una nova col·lecció de set strippings de sostre que eleven a vint el nombre de dissenys d´adhesius disponibles. Muntat en fàbrica, cada stripping posseeix una personalitat pròpia i seductora, amb dibuixos diferenciats. Dues d´aquestes creacions fan joc amb l´interior i la tapisseria i, a més, es pot elegir un color a joc per als retrovisors exteriors i els acabats de les motllures laterals.

Per acabar de personalitzar el Twingo, es disposa de tres tipus d´embellidors i dos models de llantes d´aliatge de 15 polzades, disponibles en quatre colors diferents (blanc, negre, gris metall fred i gris platí), i un aleró en quatre tonalitats més (gris platí, gris fosc, negre i blanc).

Un altre element essencial d´aquest esglaó d´accés a la gamma Renault és l´atenció prestada a la connectivitat, que inclou una ràdio que pot convertir-se en base per a i-Phone o iPod Touch d´última generació. Així mateix, cal destacar la incorporació de nous elements de seguretat de sèrie, com ara els coixins de seguretat laterals de cortina, el regulador/limitador de velocitat (únic de sèrie en el seu segment), l´alarma sonora d´oblit de cinturó i els fars antiboira.

Màxima eficiència

El nou Twingo és econòmic i alhora respectuós amb el medi ambient, i se situa entre els millors dels vehicles tèrmics en consum i emissions. El Twingo aconsegueix uns valors rècord, amb un consum mixt que se situa en els 3,4 litres/100 km i 90 grams de CO2 per al motor 1.5 dci dièsel.

A partir del mes de març es vendrà la versió esportiva RS Gordini, equipada amb el motor 1.6 16V de 133 CV de potència.