Es pot dir que Chevrolet sap dues o tres coses molt importants sobre els SUV; tot i això va inventar el segment fa 75 anys amb el llançament del Suburban Carryall el 1935. D´aquí unes setmanes, el 27 de setembre, el nou Chevrolet Trax celebrarà el seu debut mundial al Saló de l´Automòbil de París, fet que suposarà la primera proposta de Chevrolet en un segment de ràpid creixement com el dels SUV compactes.

Durant moltes dècades, Chevrolet ha aconseguit una gran reputació pels seus SUV de fiabilitat i versatilitat. El Trax no només estarà a l´altura de totes les virtuts tradicionals de Chevrolet, sinó que també n´afegirà de noves. Es tracta d´un SUV compacte, modern, molt versàtil però eficient, que ofereix el comportament propi d´un cotxe i tracció a les quatre rodes. Amb una longitud de 4.248 mm, una amplada de 1.776 mm i una batalla de 2.555 mm, presenta una línia de carrosseria atlètica que transmet agilitat i moviment. El logotip daurat divideix en dos la seva prominent graella frontal, detall que permet identificar el Trax d´immediat com a integrant de la família Chevrolet.

Té espai suficient per a cinc persones en una còmoda posició. Oferirà el comportament dinàmic d´un cotxe i la capacitat fora de pista d´un tot terreny quan calgui.

La gamma de motors inclourà un model de gasolina amb turbocompressor 1.4, un gasolina 1.6 i un turbodièsel 1.7. El motor de gasolina turbo 1.4 va acompanyat d´una transmissió manual de sis velocitats, arriba als 140 CV i produeix un parell màxim de 200 Nm. El sistema AWD està disponible en les variants que inclouen els motors de gasolina turbo 1.4 o dièsel 1.7. Aquest últim entregarà una potència de 130 CV i un parell màxim de 300 Nm. Tots els trens motrius amb transmissió manual inclouran la funció Start/Stop. Tant el dièsel 1.7 com el gasolina turbo 1.4 s´oferiran amb una transmissió automàtica de sis velocitats.

Els sistemes de seguretat passiva i activa garanteixen la protecció dels ocupants del vehicle en cas d´accident. El Trax estarà equipat amb sis airbags, control electrònic d´estabilitat (ESC), assistent d´arrencada en pendent (HSA), control de tracció (TC), sistema de frens antibloqueig (ABS) i distribució electrònica de frenada.