El Premi Joves i Conducció és un concurs de relats, fotografies i vídeos, adreçat als joves de 13 a 18 anys, organitzat al voltant de les activitats que el RACC proposa sobre la seguretat viària i l’assignatura “Educació per a la ciutadania”.

Els professors de l'assignatura, o els tutors, seran els encarregats d'engrescar els seus alumnes i treballar conjuntament els diversos temes a través del concurs.

Els guanyadors opten a premis com iPads, iPods, un viatge a Futuroscope per a tota la classe i més. També hi ha premi per al professor/a més motivador, qui hagi engrescat a un gran nombre d’alumnes i qui hagi aconseguit que creïn treballs de qualitat, guanyarà un pack “escapada relax” per a dues persones.

Qui hi pot participar?

La participació en aquest concurs va adreçada als alumnes de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, entre 13 i 18 anys. Els alumnes poden participar de forma individual o en grups de fins a 3 integrants, que han d'enregistrar a la web www.jovesiconduccio.cat

Quines són les temàtiques?

“Si has begut o consumit drogues, no condueixis”

“Alerta, les infraccions són la fase prèvia a l'accident”

“Conseqüències dels accidents”

Amb aquests temes s'intenta ajudar als joves a prendre consciència de la importància de tenir cura a la hora de conduir i els seus perills. Els alumnes poden presentar més d'un treball a concurs, i d'una o vàries de les temàtiques proposades. Ells mateixos han de pujar els seus treballs a la web del concurs per poder participar.