Renault Captur té una personalitat marcada, però sense exageracions, a través d´una línia fluïda i equilibrada. Està dotat d´un parabrises avançat i inclinat que contribueix a dinamitzar la línia. El disseny expressa robustesa, inspirat en el Concept Car Captur, del qual n´hereta la denominació comercial.

Es caracteritza per la distància amb el terra sobreelevada, grans rodes i uns carenats especials, així com per les possibilitats de personalització que té, en particular, l´original pintura bi-to, que permet diferenciar el sostre de la resta de la carrosseria.

Tot i que és de dimensions molt compactes (4,12 metres), Renault Captur ofereix una impressió d´espai i habitabilitat a primera vista, reafirmada pel parabrises avançat i les generoses dimensions interiors.

L´interior de l´habitacle és molt exclusiu i, a més, presenta uns tons i una ergonomia que reflecteixen calidesa, confort i qualitat. És possible personalitzar-lo a través de colors i materials específics. Disposa també de les funcionalitats i el confort d´un monovolum: posició de conducció elevada, gran maleter, etc.

Equipament superior

La dotació de sèrie del Renault Captur ofereix equipaments dignes de segments superiors: targeta Renault mans lliures, ajuda a l´arrencada en pendent, càmera i radar de marxa enrere, etc. Sense oblidar el sistema Renault R-Link, la innovadora tauleta tàctil multimèdia integrada i connectada, que es completa amb un sistema d´àudio de sis altaveus Bluetooth i àudio streaming Arkamys, d´alta qualitat.

Derivat de la plataforma del nou Clio, el Captur oferirà qualitats dinàmiques de primer ordre: estabilitat, resposta del motor i maniobrabilitat.

Les seves motoritzacions en gasolina o dièsel seran la referència en termes de consum i emissions de CO2 (a partir de 96 g/km).