Amb més de 340.000 unitats venudes en tot el món des del seu llançament l´any 2010 - 170.000 a Europa- el ASX ha demostrat ser un èxit global de Mitsubishi. Però en la firma japonesa, no contents amb disposar d'un dels catàlegs més destacats d'aquest segment off-road, han presentat una nova versió equipada amb una caixa de canvis automàtica de sis velocitats.

La firma japonesa té un nou integrant per als seus concessionaris. Es tracta del ASX amb motor 2.2 dièsel de 150 cv que, en combinació amb l'acabat Kaiteki i la tracció a les quatre rodes, es posiciona com una de les alternatives més interessants del mercat actual. La unitat INVECS-II (Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System), és una caixa de canvis automàtica de sis velocitats, amb gestió totalment automàtica o seqüencial en el format Sport, que permet seleccionar les velocitats bé a través de les lleves situades en el volant o bé mitjançant la pròpia palanca de canvis.

Aquesta transmissió automàtica per convertidor de parell, es caracteritza per unes transicions progressives i suaus, sense sobresalts ni batzegades, proporcionant un confort de marxa de molt alt nivell. Aquest canvi compta amb un mode de funcionament esportiu, que està especialment dissenyat per extreure tot el potencial i prestacions de la potent mecànica dièsel; a més, permet extreure prestacions afegides al motor davant determinades situacions de conducció, zones revirades o descens i ascens de ports de muntanya.

Aquesta nova caixa de canvis també es presenta com una opció perfecta per a condicions de conducció diàries, on el conductor es despreocupa del pedal de l´embratage mentre circula entre el trànsit urbà.

El preu del ASX 220 DID Automàtic és de 33.500 euros, de manera que se situa com una de les propostes SUV de mida compacta amb més bona relació entre prestacions, equipament i preu.