L'A7 Sportback està d'estrena. La gamma d'aquesta berlina cupè de la firma alemanya rep una sèrie de retocs estètics, juntament amb noves configuracions mecàniques, que el consoliden encara més en el seu exclusiu segment de mercat. Un protagonisme que s'assenta en una esportiva i elegant empremta que llisca al llarg dels seus 4,97 metres de longitud.

En matèria estètica, els canvis més rellevants se centren en la característica graella Singleframe d'Audi, així com en els actualitzats para-xocs, sortides de fuita i fars. Aquests últims incorporen de sèrie la tecnologia led i, opcionalment, es poden muntar els de tipus matrix led, que proporcionen sempre la màxima capacitat d'il·luminació possible sense enlluernar els usuaris que vénen de cara.

Així mateix, aquestes avançades unitats d'il·luminació van acompanyades amb intermitents davanters de senyalització dinàmica progressiva, un sistema que en els pilots posteriors és de sèrie en tota la gamma. A l'habitacle destaca un nou quadre de comandament on tenen cabuda nous materials, com l'alumini amb insercions de noguera Beaufort i el cuir Valcona, tots dos amb un luxós acabat.

Cinc motors d'inici

Pel que fa a l'oferta mecànica, la marca alemanya ofereix per al nou Sportback la possibilitat de triar entre sis motors: tres de gasolina i tres dièsel, amb potències que van des dels 218 CV fins als 450 CV. El més potent, el 4.0 TFSI, que és utilitzat en el S7 Sportback, empra la innovadora tecnologia Audi Cylinder on Demand (COD). Tots compleixen la norma d'emissions Euro 6.

El model equipat amb el 2.0 TFSI de 252 cv es presenta com la versió d'accés a la gamma A7. Associat a la caixa de canvi Stronic de set velocitats, el seu preu és de 60.310 euros i, ara com ara, només està disponible amb tracció davantera, encara que es reforçarà amb una variant de tracció integral Quattro a final d'any. Ben aviat s'ampliarà la gamma amb les versions especials 3.0 BiTDI competition i RS7.

Sis milions d'Audi Quattro

L'Audi número 6 milions amb tracció Quattro ha sortit de la cadena de producció, a Inglstadt, només any i mig després que ho fes el Quattro número 5 milions. Audi lliurarà la unitat, un SQ5 3.0 TDI Quattro gris monsó, a una família d'Estats Units.

Aquest nou rècord de producció demostra l'èxit global dels Audi Quattro. Des del Quattro original, el primer Audi amb tracció total permanent de l´any 1980, aquesta tecnologia ha conquistat les carreteres del món. Amb unes 170 versions Quattro, la marca dels quatre cèrcols ofereix la més gran selecció de vehicles amb transmissió integral entre els fabricants premium