Des del seu llançament al mercat el 1988, la sèrie Suzuki Vitara ha estat aclamada pel seu disseny elegant i urbà, les seves dimensions compactes i fàcils de manejar, el seu confortable comportament on road i les seves genuïnes capacitats off road. Una sèrie que ha passat per canvis en la carrosseria i el sistema motriu en successives generacions. Ara, més d'un quart de segle després del debut del model original, l'herència del Vitara es personalitza en l'encarnació d'un vehicle adaptat a les actuals exigències del mercat crossover.

El Vitara ara té unes dimensions inferiors. Amb 4,18 metres de longitud s'incorpora al primer graó del mercat tot terreny. Per a això hereta l'estil de la seva sèrie i de la sèrie Jimny i l'actualitza amb un disseny exterior totalment nou.

Una fresca i atractiva imatge compacta que es recolza en solucions tecnològiques com el sistema de tracció 4x4 All-Grip d'última generació i un avançat equipament de seguretat i connectivitat. Sota una configuració de cinc portes, el format SUV del nou Vitara combina una generosa distància mínima respecte del terra de 185 mm amb grans pneumàtics de 215/55R17. A més, un angle d'entrada de 18,2 graus i un de sortida de 28,2 permeten al conductor circular més fàcilment per carreteres amb molts sots o amb pneumàtics de neu. A més, l´All-Grip amb quatre modes (Auto, Sport, Neu i Lock) que el conductor pot triar per acomodar-se al tipus de carretera i les condicions de conducció, assegura un excel·lent comportament tant en carretera com en recorreguts no asfaltats.

L'àrea d'equipatge té una capacitat de 375 litres amb el seient del darrere en posició vertical. Una capacitat que es pot ampliar fins a un volum màxim de 1.170 litres amb la pràctica totalitat del suport. El seient i la zona de càrrega poden ser col·locats en diferents posicions.

Dues 1.6 de 120 CV

El Vitara munta dos motors; un de gasolina i un dièsel tots dos d´1.6 litres i 120 cv de potència. Mentre que el dièsel recorre a un canvi manual de 6 velocitats, el de gasolina pot optar per un de manual de 5 marxes o un d´automàtic de 6 relacions.

En matèria tecnològica, el Vitara pot equipar Control de creuer adaptatiu amb Sistema RBS. El RBS monitoritza la carretera per mitjà d'un radar mil·limètric que treballa fins i tot a altes velocitats, en foscor, sota la pluja i en altres condicions meteorològiques adverses. El sistema prevé o mitiga una col·lisió per mitjà de tres funcions: Avís, Assistència a la frenada i Frenada automàtica.

Totalment renovat

La decoració d'un panell d'instruments amb disseny en U al voltant de la palanca de canvis, transmeten la duresa d'un SUV. Un rellotge i dues sortides d'aire arrodonides, ambdues ja vistes al Grand Vitara, donen a l'interior un aspecte jove i esportiu.

El sostre solar opcional s'estén sobre els seients davanters i del darrere i fan la cabina més relaxant per a tots els ocupants. Quan el sostre solar està tancat, els panells de vidre tenen una longitud combinada de 1.000 mm. Quan està obert, l'obertura té una longitud de 560 mm (una de les més grans de la seva classe), i donen als passatgers una estimulant experiència de sostre obert. El sistema d'àudio amb connectivitat amb smartphones, té un panell tàctil de set polzades que pot ser utilitzat fins i tot amb guants i el navegador tridimensional fa que sigui més fàcil veure els punts de referència.