Sota la firma Vignale, Ford ha afegit un toc de distinció a la seva gamma de turismes i tot terrenys. Una oferta que, dins els terminis previstos, la marca de l'oval ha ampliat amb quatre noves incorporacions. Els S-Max, Edge, Kuga i Mondeo 5 portes reforcen un catàleg encarregat d'inaugurar ara fa poc menys d'un any el Mondeo en les seves carrosseries de quatre portes i wagon.

En el cas del Kuga, Ford ha mostrat un primer avançament del que serà la seva versió més luxosa mitjançant el Vignale Concept. Un prototip concebut sobre la base del nou Kuga. Les primeres unitats arribaran a finals d'aquest any, i en el les quals el constructor d'origen americà té expectatives optimistes. No obstant això, gairebé 4 de cada 5 dels 102.000 Kugas venuts el 2015 venien amb especificacions Titanium. Aquest fet indica una alta demanda de variants prèmium en el segment SUV que els analistes de vendes preveuen que augmenti fins que suposin el 27 per cent de les vendes totals de vehicles a Europa d'aquí al 2020.

Davant la proposta d'estil del Kuga, Ford sí que ha presentat les versions definitives dels Edge i S-Max. Aquests dos vehicles vénen equipats amb el disseny de reixeta superior hexagonal característic de Ford Vignale amb acabat negre mat i rivets d´alumini polit. El detall exterior inclou els fars antiboira cromats exclusius de l'Edge Vignale; l'aplic Vignale d'alumini de la porta del darrere del Ford S-Max Vignale i llantes d'alumini polit de 19 polzades per a tots dos models.

Aquesta nova generació de models Vignale, inclosa la tercera carrosseria del Mondeo, incorpora de sèrie el sistema d'entreteniment i comunicacions SYNC 3 de Ford de resposta més ràpida i equipada amb una pantalla tàctil de 8" que permet gestos de zoom i arrossegament.