Ha arribat l'hora de la veritat per la llargament esperada renovació d'Alfa Romeo impulsada per Fiat Chrysler. El primer sedán de luxe de la marca esportiva italiana és a punt de quedar cara a cara amb noms com el BMW Sèrie 3.

Després de no menys de sis mesos de retards, el sedán *Giulia ja està a la venda a Europa. El crucial llançament a Estats Units, on actualment l'empresa només ven el model esportiu 4C, està previst per al tercer trimestre i començarà amb un nombre limitat de la versió d'alt rendiment Quadrifoglio, amb un motor de 510 cavalls.

L'administrador delegat (CEO) de Fiat Chrysler, Sergio Marchionne, confia que almenys en les pistes, el Giulia, que accelera a cent quilòmetres per hora en 3,9 segons, davant dels 4,1 segons del BMW M3, pugui guanyar.

"Diguin-me si hi ha algun cotxe en la mateixa classe capaç de competir amb aquest: El BMW? Vinga, condueixin-ne un a la pista i ho veuran", va dir Marchionne, que solia conduir cotxes de la marca alemanya de luxe abans de fitxar per Fiat el 2004, a la pista de proves de Fiat a Balocco, al nord d'Itàlia.