El Hyundai i30 ha estat el vencedor de la votació del mes de març del Premi Cotxe de l'Any dels Lectors de Premsa Ibèrica i La Vanguardia. Una vegada comptabilitzats els vots de la tercera selecció mensual de la setzena edició d'aquests guardons, la nova gamma compacta coreana se situa en una destacada posició de cara a obtenir una de la sis places que donen accés a la definitiva votació final d'aquest premi atorgat de manera conjunta per aquests dos grups editorials.

Una vegada més, els lectors de les diferents capçaleres que componen el grup Premsa Ibèrica i els de el diari La Vanguardia, han estat els que han decidit amb els seus vots al cotxe favorit del mes. En aquesta ocasió, l'i30 s'enfrontava a altres dos destacats rivals com eren les noves generacions del Nissan Micra i del Kia Picanto, conformant una llista de vehicles composta íntegrament per firmes d'origen oriental.

La victòria del Hyundai i30 se suma a les ja aconseguides pel Kia Rio i el BMW Serie 5 en les dues primeres votacions de l'any realitzades a través de www.mejorcoche.epi.es. Un pas previ el d'aquestes eleccions mensuals que durarà fins a octubre, i al llarg del qual es presentaran les principals novetats del sector de l'automòbil com a candidates al Cotxe de l'Any dels Lectors.

En aquest sentit, a l'abril la nòmina d'aspirants està formada pels nous Honda Civic, Infiniti Q60 i Opel Insígnia: un turisme compacte, un coupé d'alta gamma i una berlina, que són una clara mostra de la capacitat d'innovació tecnològica que caracteritza al món del motor en l'actualitat.

Bosch Car Service premia als lectors

Com és habitual, tots els vots registrats pels usuaris a la pàgina web www.mejorcoche.epi.es han entrat al març en un nou sorteig de vals regal per a la xarxa Bosch Car Service. Un total de 6 d'aquests vals amb un valor de 200 euros cadascun, han anat a parar a les mans d'altres 6 lectors perquè els utilitzin en qualsevol en qualsevol dels tallers de la xarxa de Bosch Car Service.