El premi Cotxe de l'Any dels Lectors compta amb tres noves candidatures

Land Rover Discovery, Suzuki Swift i Renault Koleos protagonitzen la cinquena votació mensual de la setzena edició d'aquests guardons

10.05.2017 | 07:20
El premi Cotxe de l'Any dels Lectors compta amb tres noves candidatures

Amb l'inici del mes de maig, tres nous aspirants han presentat la seva candidatura al premi del Cotxe de l'Any dels Lectors. El web www.mejorcoche.epi.es ja ha començat a registrar els primers vots emesos pels milers de lectors de les 16 capçaleres que componen el grup Prensa Ibérica i dels del diari La Vanguardia que, en aquesta ocasió, s'han de decantar per models com els Renault Koleos, Land Rover Discovery i Suzuki Swift.

D'aquesta manera, la cinquena votació mensual d'aquest guardó, acull dues de les més importants novetats del mercat dels SUV, al costat de la més recent generació d'un dels utilitaris més reeixits a nivell mundial.

D'una banda, el Koleos representa la definitiva consolidació de l'aposta tot terreny de Renault. La firma francesa culmina la seva gamma SUV amb aquest model de 4,67 metres de longitud i destacable capacitat interior que se situa per sobre dels coneguts Kadjar i Captur. La gamma inicial del Koleos s'estructura al voltant de dues motoritzacions dièsel dCi de 130 i 175 cv, canvi manual i automàtic, sistemes de tracció davantera o integral All Mode 4x4-i i als nivells d'acabat Intens, Zen i Initiale Paris.

En la mateixa línia tot terreny, el Discovery s'incorpora a la carrera pel Cotxe de l'Any dels Lectors amb una més que avançada i distintiva proposta. Mantenint la practicitat i modularitat del seu interior de fins a set passatgers, i tota la capacitat off-road dels seus antecessors, el nou Discovery incorpora els més recents codis estètics que caracteritzen la totalitat de la gamma britànica. El catàleg de motoritzacions compta amb tres alternatives dièsel de 180, 240 i 158 cv de potència, al costat d'una única de gasolina i 340 cv. Tot això reforçat per un ampli ventall d'equipaments escalonats sota les denominacions S, SE, HSE i HSE Luxury.

Tanca la nòmina de maig el Suzuki Swift. Amb més de 5,4 milions d'unitats matriculades des de 2005, el Swift s'ha situat com un dels utilitaris compactes de més èxit a nivell mundial. Si bé, el seu protagonisme a Europa és menor que el registrat en altres continents, des de la marca japonesa s'han proposat donar un gir a aquesta situació amb un producte desenvolupat de manera específica per a l'usuari europeu. Per a això el Swift ha guanyat en personalitat esportiva, espai i capacitat interior, equipament i eficiència gràcies a l'evolució dels seus nous motors de gasolina 1.2 i 1.0 Turbo.

En definitiva, un primer pas obligat el d'aquesta primera fase de votacions, pel qual han de passar aquests tres models per reforçar les seves aspiracions a obtenir un dels sis llocs que donen accés a la votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Motor

No tots els seients del cotxe ofereixen la mateixa protecció
Aquest és el seient més segur pels nens al cotxe

Aquest és el seient més segur pels nens al cotxe

T'expliquem quina és la plaça més segura per configurar el sistema de retenció infantil

La fase de votacions del Cotxe de l´Any dels Lectors entra en la seva recta final

La fase de votacions del Cotxe de l´Any dels Lectors entra en la seva recta final

El Volkswagen Arteon, el Jeep Compass i l'Skoda Karoq són els candidats del mes de juliol

Opel torna a situar-se en la llista de favorits amb el triomf del Crossland X al juny

Opel torna a situar-se en la llista de favorits amb el triomf del Crossland X al juny

La firma alemanya ja compta amb dos models entre els preferits pels participants de l'actual...

El Land Rover Discovery venç en la votació del Cotxe de l´Any dels Lectors

El Land Rover Discovery venç en la votació del Cotxe de l´Any dels Lectors

El SUV de la firma britànica s'imposa en la cinquena votació mensual d'aquesta setzena edició

Enllaços recomanats: Premis cinema