La marca automobilística Dacia, del grup Renault, ha iniciat la comercialització al mercat espanyol de la versió renovada del seu model Duster, que compta amb nou disseny interior i exterior i amb més contingut d'equipament, segons va informar l'empresa en un comunicat. Aquest model disposa d'una nova estètica exterior, en la qual destaquen la calandra renovada que augmenta la sensació d'amplada, així com les noves barres del sostre d'alumini, les rodes de 17 polzades i la marca lluminosa renovada.

A l'interior, el Duster ofereix més ergonomia per als ocupants, amb volant regulable en alçada i profunditat i un coixí dels seients més llarg, alhora que s'ha reforçat l'aïllament acústic. La capacitat de càrrega del maleter se situa en els 478 litres.

El nou totterreny de Dacia, amb 4,34 metres de longitud, augmenta el seu contingut d'equipament amb una nova direcció assistida elèctrica, amb sistema de control en baixada, amb ajuda a l'arrencada en pujada, amb pantalla d'informació 4x4, amb sistema de targeta mans lliures i amb tracció integral millorada.

Entre els elements de seguretat que pot equipar es troben l'encesa automàtica de llums, el detector d'angle mort o el sistema de limitació de la velocitat, que funciona a partir de velocitats de 30 quilòmetres per hora. El nou Dacia Duster s'ofereix al mercat amb dos motors de gasolina, de 114 i 125 cavalls, i amb dos de dièsel, de 90 i 109 cavalls.