Hyundai ja ho té tot a punt per al proper llançament del renovat Tucson. Un model que ocupa un lloc clau en l'estratègia de la marca coreana en el mercat europeu, on ha estat el model més venut des que va sortir a la venda, el 2015.

Dissenyat i fabricat a Europa, el Hyundai Tucson assoleix amb els més alts estàndards de qualitat per complir amb les expectatives dels clients europeus i continuar el seu camí d'èxit a tota la regió. El frontal del nou Tucson està dominat per la graella en cascada i una nova i refinada part frontal lleugera amb fars full LED, així com un para-xocs davanter més elevat, proteccions davanteres i llandes de nou disseny. El Tucson està equipat amb uns nous pilots del darrere, així com un redissenyat para-xocs posterior. El refinat interior combina elegància i ergonomia per proporcionar una experiència de comoditat i amplitud.

Gamma de motors

El nou Tucson estarà disponible amb una de les més àmplies gammes de motors del segment; dos de dièsel i dos de gasolina, tots ells revisats per reduir la mida i millorar encara més les emissions de CO2. En dièsel l'oferta comptarà amb les versions 2.0 de 186 cv i el 1.6 en versions de 115 i 136 cv. L'oferta de gasolina s'estructura al voltant de l’1.6 GDI de 136 cv i a l’1.6 T-GDI de 177 cv. Destaquen així mateix les àmplies possibilitats de combinació d'aquestes plantes motrius amb la tracció davantera a les quatre rodes, i els canvis manual i automàtic 7-DCT.

El nou Tucson ofereix als passatgers característiques de connectivitat avançades per millorar la integració perfecta dels seus smartphones per fer-ne el seu ús més intuïtiu i segur durant la conducció. Es pot triar entre les característiques de confort i connectivitat líders en la seva classe que consisteix en un sistema de so premium de Krell, un carregador sense fil de telèfon i connexió USB amb pantalla tàctil LCD de set polzades i màxima connectivitat.

També pot equipar un sistema de navegació de vuit polzades que ofereix mapes 3D i una subscripció gratuïta de set anys als Serveis LIVE, que inclou informació actualitzada en temps real. Un port USB estàndard proporciona una connexió addicional dels dispositius mòbils del client amb el nou Tucson. Una altra característica estàndard és el port USB ­addicional en la part posterior.

D'altra banda, el Tucson comptarà amb els últims sistemes d'assistència a la conducció i seguretat del paquet Hyundai SmartSense, com l'assistència a la frenada d'emergència, sistema actiu de manteniment de carril, detector de fatiga, advertència d'atenció del conductor i advertència de límit de velocitat intel·ligent.