Entre els discjòqueis que més ressonen a les ràdios del nostre país i que copen les llistes dels més venuts n'hi ha un nombre destacat de catalans. Sak Noel, Sergi Domene, Marsal Ventural, Albert Kick i Luka Caro són els que més feina tenen i tenen a la venda nous temes com 'Believe in Me', 'Black', o 'Party on My Level' que no només triomfen aquí, si no també al mercat internacional.

Actualment, la música produïda en el nostre territori està passant per un període de gran rendiment, amb un nombre de produccions molt alt, i a més, efectives, com demostren els seus resultats, i el seu funcionament a les pistes de ball.

Sak Noel

Sak Noel, va néixer l'any 1983 a La Cellera de Ter, una població gironina d'uns 2000 habitants. Des de la seva adolescència es comença a dedicar a la música electrònica, i amb el seu 'Loca People', passa a ser número 1 a les llistes internacionals. Més tard, es consolida com a referent del house amb el seu 'Paso (The Nini Anthem)' i el 'Where? (I lost my Underwear)'. No és resident a cap club, sinó que es dedica a viatjar arreu del món.

Sergi Domene

Residència: ha passat per Pachá Ibiza, Up & Down, i Atlàntida Sitges. Actualment és DJ de Flaix FM

L'any 2002 entra als comandaments de Flaix FM, on més tard seria anomenat DJ de DJ. Va conduir Flaix Club, considerat un dels millors radio-shows en el seu moment, i actualment és el comandant del Swing Flaix. Ja són més de 10 anys de trajectòria al llarg de la qual amb un estil molt singular, ha punxat a les pistes de ball de llocs com Barcelona, Eivissa, Alemanya, França, Marroc i Egipte.

Marsal Ventura

Radio-speaker, productor i DJ, que va treballar a Máxima FM i actualment es troba a la plantilla de Flaix FM. Combina la seva producció amb grans temes com 'Time to Love', amb la vocalista Ivi Adamou, o 'Stay with me', coproduït amb Submission Djs i remesclat per Albert Kick. L'estiu passat va aparèixer en tots els números 1 amb l''After the Summer', sens dubte, la cançó de l'estiu 2012.

Albert Kick

Nascut el 5 de maig de 1985 el productor gironí va ser protagonista també l'any passat en les llistes del nostre país amb l''Evil girl', que va sonar durant molt temps a les ràdios de Catalunya. Fa molt poc, juntament amb Jason Rene va treure el seu 'Black (From the waist down)', una producció que està tenint molt d'èxit i puja molt ràpidament a tots els charts de ritme, i també a botigues digitals com iTunes, tot i que el seu remix 'Stay with me' de Marsal Ventura és el número 1 de la seva llista de vendes.

Luka Caro

Pertanyent a Midnight Group, el gironí Luka Caro va destacar en l'escena house amb el seu 'Running Away', que va servir com a himne del grup, aquest tema va ser número 1 de totes les llistes de totes les llistes house catalanes. Fa pocs dies, encapçalava les llistes amb el seu 'Believe in me', un tema que funciona perfectament en totes les pistes catalanes, com Millennium & Cosmic Club, on ell n'és el resident. Abans de dedicar-se a la producció de música house, es va dedicar a l'escena hardcore, sota el pseudònim de DJ Sisu.