Firatast de Girona

Divendres 9 d´octubre a les 18 hores es donarà el tret de sortida del Firatast de Girona, que ofereix al visitant l´oportunitat de tastar una àmplia varietat de productes d´alimentació. La fira s´allargarà fins dilluns i se celebrarà al Palau de Fires. Els dies 10, 11 i 12 el Firatast obrirà de 12 del migdia a 12 de la nit.

Fira Medieval d'Aloja

Torna l'Aloja, la multitudinària Fira Medieval Fantàstica de Banyoles, que se celebrarà aquest cap de setmana durant els dies 9, 10, 11 i 12 d'octubre del 2015 al centre de la capital del Pla de l'Estany.

Fira del Bolet de Llagostera

La Cuina del Bolet s'emmarca i complementa tota la programació i l'oferta gastronòmica de la Fira del Bolet, que tindrà lloc el proper 12 d'octubre durant tot el dia al nucli antic del municipi.

Fira d´Antiguitats de Mas Enlaire a Blanes

Blanes allotjarà aquest dissabte la segona edició de la Fira d'Antiguitats de Mas Enlaire a la plaça 11 de Setembre, al barri de Mas Enlaire.

Fira Oktoberfest de Platja d'Aro

A partir de 2/4 d´1 del migdia a la plaça del Mil.lenari obertura de la fira amb la participació d´estands de 30 marques de cervesa internacional i productors catalans.

- A 2/4 de 8 del vespre actuació de The Dry River Stompers.

- A les 9 de la nit inauguració oficial amb la tradicional punxada del primer barril.

- A partir de 2/4 de 10 de la nit festa Guateque amb música cançons de versions dels anys 60 i 70.