Vols gaudir d'un cap de setmana diferent amb la família o els amics? Penses en casar-te i necessites assessorament? Ets un amant de la ratafia? T'agrada el Món Off-road? T'interessa el sector de la ramaderia i l'agricultura? Doncs presta atenció, perquè t'expliquem què pots fer.

Fira Tot Nuvis de Girona (27, 28 i 29)

Un any més, al Palau de Fires de Girona arriba Tot Nuvis. Per als qui no conegueu la fira, és un espai d'assessorament personalitzat sobre l'organització de casaments. També es pot gaudir de desfilades, de la presentació i degustació de còctels, de música en directe, de tallers de noves tendències i protocol als casaments, etc.

A la firà hi haurà 122 expositors de sectors diferents: agències de viatges, detalls nupcials, estilisme, floristeries, fotografia i vídeo, joieries, lloguers de cotxes i vestits, música, organitzadors d'esdeveniments o restauració.

L'horari de visita és de les 11 del matí a les 20:30 hores de la tarda, a excepció del dia 27, que només estarà obert de les 16 a les 20:30 hores.

Assenyalem que aquest cap de setmana Tot Nuvis no serà l'única fira a Girona, ja que la Plaça Independència ja acull la Firanadal, amb una trentena de parades d'objectes nadalencs.

A més, el dissabte 28, a la plaça de la Constitució, també es portarà a terme el mercat d'intercanvi, de les 10 a les 14 hores i, a la Plaça Miquel Santaló, la Fira d'artesania i productes artesans alimentaris.

Fira de la Ratafia de Besalú (28 i 29)

Besalú té prevista una programació molt entretinguda per als apassionats de la ratafia. Destaquem el concurs de dolços elaborats amb Ratafia Russet i el XXIII concurs de ratafies casolanes de Besalú. Si sou capaços d'elaborar el millor dolç de ratafia de l'any 2015, no dubteu en apropar-vos a Besalú.

Fira i Concentració Internacional Off-Road a Platja d'Aro (28 i 29)

Aficionats i pilots aquest cap de setmana podreu gaudir de trial, d'enduro/motocross i de trail. El Món Off-Road serà el protagonista. El dissabte i el diumenge es farà un City Tour per Platja d'Aro, s'Agaró i Castell d'Aro per mostrar les motos a tothom. També hi haurà una àmplia exposició de quasi totes les marques de moto Off-Road, exhibicions. merchandising, etc.

Platja d'Aro el diumenge 28 també portarà a terme la Fira de Brocanters a la Plaça dels Estanys, de les 9 a les 14 hores. És organitzada per l’Associació Els Encants del Baix Empordà.

Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí (28 i 29)

La Fira de Sant Andreu és una de les més antigues del municipi. És una fira que engloba molts sectors i diferents actes de caràcter lúdic i cultural. La programació inclou concessionaris de vehicles nous i de 2a mà, mercat d'artesania, exposició de maquinària agrícola, mostra i venda de cavalls, etc.

Aquestes són algunes de les propostes que us presentem per al cap de setmana, però la clau no és on anar, sinó gaudir de cada cosa que es fa.