Aquest cap de setmana molts indrets de Catalunya comencen a oferir representacions dels pastorets, un clàssic del Nadal. Us presentem una llista d'algunes de les poblacions de la província de Girona a les quals podeu assistir per gaudir d'una bona tarda de teatre.

Dissabte 19

Pastorets de La Salle Cassà: A la Sala Centre Recreatiu de Cassà de la Selva, a les 21.00h, l'alumnat d'ESO de la Salle Cassà protagonitzarà una adaptació dels pastorets de Josep Maria Folch i Torres. Les entrades es poden adquirir al col·legi La Salle Cassà per un preu de 5€. L'aforament és limitat.

Assenyalem que el diumenge l'obra també es realitzarà, però a les 17.00h.

Els Pastorets de les Gavarres i la Flauta Prodigiosa: Al Local Social de Quart es portaran a terme dues funcions dels pastorets. La primera serà a les 19.00h i, la segona, a les 21.00h. Les entrades estan disponibles a l'Ajuntament de Quart i costen 6€. Aquest any, els Pastorets de les Gavarres han d'ajudar a reparar la Flauta Prodigiosa.

Betlem, any zero -Els Pastorets de Riudellots-: Molts de riudellotencs i riudellotenques participen als pastorets de Nando Massaneda. La representació serà a les 17:30h a la sala d'actes. Informem que fins al 17 de desembre, a la recepció de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva, es podran comprar les entrades anticipades, per un preu de 5€. A taquilla costaran 7€, si no estan esgotades.

Els Pastorets de Nadal de Santa Cristina d'Aro: L'associació d'ajuda a malalts amb càncer i Dóna'm un somriure, presenten una nova edició dels pastorets de Nadal. La funció es realitzarà a l'Espai Ridaura, a les 18.00h. Les entrades anticipades es poden adquirir a la Boutique Romy i costen 5€.

El diumenge la funció també es portarà a terme, a la mateixa hora i al mateix lloc.

Els Pastorets de Serinyà: A les 18.00h, al pavelló de Serinyà, es farà la representació dels pastorets, sota la direcció de Roger Tugues i amb la col·laboració de la gent de Serinyà.

Els Pastorets de Vidreres: El Grup Teatral Vidrerenc representarà Els Pastorets amb el títol "L'Estrella de Nadal", al Teatre Casino la Unió, a les 18:00h. Les entrades es poden comprar anticipades al teatre, per un preu de 6€ si ets adult, o de 3€ si ets nen/a (fins a 10 anys).

El diumenge, a la mateixa hora i al mateix lloc, es tornarà a realitzar l'obra.

Diumenge 20

Els Pastorets a Lloret de Mar: A les 18.30h, a càrrec del Casal de l'Obrera, tindrà lloc la representació dels pastorets. Destaquem que el diumenge 20 no serà l'únic dia que es portarà a terme la funció, ja que el 26 i el 27 de desembre i, el 3 de gener, es repetirà.

Els Pastorets de Roses: Dintre de la programació del Teatre Municipal de Roses, destaquen Els Pastorets, a càrrec del Grup de Teatre de Roses. La representació es farà al Teatre Municipal, a les 18.00h. L'entrada ordinària costa 10€ per als adults i, 5€ per als menors.