Amb l'incipient estrena de X-Men: Apocalypse als cinemes espanyols, no són pocs els que han revelat quina és, segons la seva opinió, la millor pel·lícula de superherois fins a la data. L'últim a parlar sobre la seva cinta predilecta ha estat el cèlebre director Steven Spielberg durant una entrevista amb el mitjà portuguès, Omelete.

El director ha assenyalat que li agraden "el Superman de Richard Donner, el Cavaller Fosc de Christopher Nolan i l'Iron Man de Jon Favreu" però que si s'ha de quedar amb una, no dubta, apunta, que la seva pel·lícula de superherois preferida és Guardians de la Galàxia: "És una cinta que no es pren massa seriosament, però quan vaig sortir del cinema vaig tenir la sensació d'haver vist un producte transparent, que no es preocupa per arriscar quan ha de fer-ho".

Per a sorpresa de molts, el director no ha esmentat a l'última pel·lícula de l'univers Disney / Marvel, Capità Amèrica: Civil War, encimbellada per la crítica i gran part del públic com una de les millors pel·lícules de superherois. No obstant això, els germans Russo no semblen haver convençut a Spielberg més que la irreverència de Chris Pratt en Guardians de la galàxia o la serietat de Christian Bale sota les ordres de Christopher Nolan

Una agenda atapeïda

Després de presentar la seva nova pel·lícula de ciència-ficció, El meu amic el gegant, al Festival de Cannes, Spielberg es troba en el rodatge de Ready Player One, una cinta que estarà protagonitzada per Tye Sheridan (X-Men: Apocalypse) i que s'estrenarà als cinemes nord-americans al març de 2018.

A més, el veterà cineasta ha anunciat dos projectes per a 2019: la cinquena entrega d'Indiana Jones, amb el sempitern Harrison Ford, i El segrest d'Edgardo Mortara, una cinta en la qual tornarà a compartir el set amb Mark Rylance després d'haver-ho fet en el pont dels espies. Fins i tot sense data d'estrena, Spielberg està preparant It 's What I Do, un drama que protagonitzarà la musa de Hollywood, Jennifer Lawrence.