Capità Amèrica: Civil War, l'última pel·lícula de superherois de Marvel, ja és tot un èxit a taquilla. Segons les últimes dades publicades per Forbes, Capità Amèrica ha recaptat gairebé 1.000 milions de dòlars a tot el món, concretament 971.900.000 de dòlars, superant així a Zootrópolis, que porta recaptats més de 971.300.000 de dòlars.

Capità Amèrica encapçala així el rànquing de les pel·lícules més taquilleres estrenades en el que va de 2016, situant-se per sobre d'El llibre de la Selva, Batman v Superman: L'alba de la Justícia, Zootrópolis i Deadpool. En termes més globals, se situa en el lloc 27 de pel·lícules més taquilleres de la història, per sobre de Zootrópolis però per darrere del primer lliurament de Harry Potter, La pedra filosofal, que va recaptar 974 milions de dòlars a tot el món. A més, tot indica que es convertirà en pocs dies en una de les 25 pel·lícules que superi als mil milions de dòlars.

1. Capità Amèrica: Civil War

Civil War s'incorporaria a la llista de pel·lícules de superhéores més taquilleres, com Els Venjadors (1.519 milions); Els Venjadors: L'era de Ultrón (1.405 milions) o Iron Man 3 (1.215.000. Tenint en compte el calendari d'estrenes del que queda d'any, on destaquen Suicide Squad o Star Wars: Rogue One, és més que probable que el enfrontament entre Capità Amèrica i Iron Man conservi el títol de cinta més taquillera de l'any. Especialment tenint en compte que la nova pel·lícula de Star Wars no s'estrenarà fins a finals d'any.

2. Zootopia

La guineu Nick i el conill Judy són els protagonistes de l'última pel·lícula d'animació de Disney. Zoopatia ens trasllada fins a un món en el qual els animals viuen com humans. Allà Judy Hopps, un conill de poble esdevé un policia novell en la gran ciutat.

Disposat a demostrar la seva vàlua intentarà resoldre un cas i en el seu camí es creuarà Nick, 1 perspicaç guineu estafador que es veu embolicat en un crim que no va cometre. La cinta de Disney és tot un èxit. Ha recaptat 334.403.528 milions de dòlars als EUA des de la seva estrena el 4 de març.

3. Batman v Superman: El amanencer de la justícia

El film produït per Warner Bros i protagonitzat per Henry Cavill i Benn Affleck ha recaptat fins a la data 328.417.019 $ als EUA. Una xifra molt superior a l'aconseguida per Kung Fu Panda 3, amb 142.531.472. Els superherois estan de moda i és probable que aquesta pel·lícula passi a la història com una de les més taquilleres.

4. El llibre de la selva

Disney busca el més vital ... i el troba a El llibre de la Selva, una magnífica adaptació del clàssic animat que el 1967 va dirigir Wolfgang Reitherman, basant-se en la novel·la de Rudyard Kipling. Ara, Jon Favreau, mig segle després, ha barrejat acció real amb l'última tecnologia digital per recrear l'essència de Mowgli.

La recreació dels escenaris i animals és immillorable. Potser aquesta sigui la clau de l'èxit de la pel·lícula del director nord-americà. Des de la seva estrena el 15 d'abril, la cinta ha recaptat 327.497.565 milions

5. Deadpool

L'èxit de Deadpool, que ha aconseguit la millor estrena d'una pel·lícula amb qualificació R (no apta pota menors de 17 anys), ha sorprès a molts crítics. L'humor desenfadat del superheroi ha provocat que el film de Tim Miller recapti 362.718.174 milions de dòlars.