"Allà van amb la pilota als peus, i ningú els podrà aturar...". I l'estadi tornarà a vibrar d'emoció perquè, sí, tornen els mags de la pilota. El creador de la sèrie original, Yoichi Takahashi, ha anunciat nous capítols de 'Campions: Oliver i Benji' amb motiu del Mundial de futbol de Rússia de 2018.

Les aventures dins el món del futbol d'Oliver Atom i Benji Price retornen d'aquesta manera després que desembarquessin a Espanya el 1990 i contribueixen encara més a l'esperit nostàlgic actual que ja ha portat de tornada als supersaiyán de Bola de Drac o Pikachu i companyia de la mà del ja fenomen social Pokémon Go.

La sèrie nipona va tenir un enorme èxit al nostre país i el seu record perdura en la memòria col·lectiva. La potència i instint depredador de Mark Lenders amb el seu club, el Toho, el savoir faire amb la pilota de Julian Ross (sempre que el seu feble cor l'hi permetés), la lleialtat de Tom Baker o la 'Catapulta Infernal' dels germans Derrick ja no seran més carn de memes, sinó protagonistes de les noves aventures d'aquests supercampions que van acabar jugant en equips (i en llarguíssims camps de futbol) com el Barcelona o la Juventus.

Aquesta no és la primera vegada que tornen per als que "el futbol és la seva passió", perquè ja es van realitzar nous episodis amb motiu del Mundial de futbol de 2002 de Corea i Japó.