La família groga més famosa del planeta està a punt d'assolir la seva 28ª temporada en emissió. El sorprenent és que en aquesta nova etapa 'Els Simpson' arribaran al seu rècord de 600 episodis i, a més, emetran el seu primer capítol d'una hora en la història de la sèrie.

Fox, la cadena que emet 'Els Simpson' des de fa gairebé 27 anys, va anunciar que la sèrie animada emetrà l'episodi de 60 minuts al gener i que en ell apareixeran com a convidats els actors Taraji P. Henson, Cookie Lyon i Keegan-Michael Key.

Un gran episodi mereix una gran història i el capítol especial es titularà 'El Gran Phatsby' fent l'ullet a la novel·la de F. Scott Fidgeral. En ell un misteriós magnat de la música anomenat Jay G deixarà en fallida a Mr. Burns. Buscant venjança, Burns acudirà a Homer, a Bart, a Praline -la exdona del magnat a la qual interpretarà Henson- i el raper Jazzy James perquè l'ajudin.

Segons Entertainment Weekly, Homer narrarà tot l'episodi que es desenvoluparà a la mansió d'estiu de Mr. Burns a Els Hamptons de Springfield.

Una temporada especial

Un capítol especial d'una hora dóna molt de sí, de manera que també hi haurà lloc per divertides trames secundàries que envoltaran a la resta de personatges. Mentre que el nen més ric de Springfield estarà centrat en festejar a Lisa, Smithers s'embarcarà en un perillós viatge i Marge obrirà una estranya boutique.

'Els Simpson' també seguiran en aquest capítol amb el seu to irreverent i les seves crítiques a la política. De fet, quan el productor de la sèrie Al Jean va donar la notícia de l'episodi especial, es va atrevir a dir: "Només reso perquè no sigui l'últim que la gent vegi abans de la cerimònia inaugural de Trump".

La temporada número 28 de 'Els Simpson' s'estrenarà el diumenge 25 de setembre a Fox però caldrà esperar fins al 16 d'octubre perquè' Els Simpson' assoleixin el seu capítol 600 que es dirà 'La casa de l'arbre de l'horror XVII'.