Les històries de narcotraficants estan més de moda que mai. Netflix ja va fer el mateix amb Narcos i ara és la cadena HBO què està cuinant una nova pel·lícula sobre la vida de Griselda Blanco, que serà interpretada per la cantant i actriu Jennifer López.

Segons ha confirmat Variety, la cinta d'HBO es centrarà en l'ascens i la caiguda de la colombiana Griselda Blanco, una dona que va revolucionar el mercat de la droga a Estats Units durant els 70 i els 80. Blanc es va convertir en la dona més poderosa membre d'un cartell de tots els temps, tant és així que va ser anomenada com "la reina de la coca".

"Sempre m'ha fascinat la vida d'aquesta corrupta i complicada dona" va confessar Lopez. A més l'actriu va comentar les seves expectatives en treballar amb el gegant HBO: "La idea de fer equip amb HBO encaixa perfectament amb la de portar la història de Griselda Blanco a la realitat", va dir la cantant.

Jennifer Lopez serà a més de protagonista, productora executiva del film perquè és la seva productora Nuyorican Productions la qual està duent a terme el projecte. De moment, no hi ha cap altra confirmació en el repartiment.

Els projectes d'HBO

Per HBO aquest és el tercer projecte que anuncien en què està involucrada una gran estrella. I és que la cadena també està preparant l'adaptació televisiva de 'The immortal life of Henrietta Lacks' i també la minisèrie 'We are completely beside ourselves' que seran protagonitzades per Oprah Winfrey i Natalie Portman, respectivament.

Jennifer Lopez també té l'agenda atapeïda. A més de portar la història de Griselda Blanco a la gran pantalla, la cantant segueix embarcada en la sèrie de NBC Shades of Blue que està a punt d'arribar a la segona temporada. Així mateix, López també és un dels jutges del programa American Idol que arribarà a la seva última entrega aquesta primavera.