El tercer lliurament de la saga Bridget Jones, 'Bridget Jones Baby', s'ha enfilat al capdavant de la taquilla espanyola en el seu primer cap de setmana en cartellera, gràcies a una recaptació d'1,4 milions d'euros, segons dades de ComscoreMoviesSpain recollits per Europa Press.

Renée Zellweger torna com la soltera Bridget Jones en la comèdia creada per Helen Fielding i que dirigeix ??Sharon Maguire, directora de la primera part. En aquest film, Bridget descobreix inesperadament que està embarassada, però no sap si el pare és Mark Darcy (Colin Firth), amb qui acaba de tallar, o un elegant nord-americà anomenat Jack (Patrick Dempsey).

En segona posició es manté la comèdia espanyola 'Cuerpo de Élite' --que ha liderat durant diverses setmanes la taquilla--, amb 0,4 milions d'euros. El 'thriller' 'No respires' arriba a la tercera posició gràcies als 0,3 milions d'euros recaptats.

Per la seva banda, la cinta d'animació 'Mascotes' se situa en la quarta posició, també amb 0,3 milions d'euros, xifra similar a l'aconseguida per la pel·lícula de Todd Phillips, 'Joc d'armes', amb Jonah Hill i Bradley Cooper.